Header Ads

pelamin impian

Assalamualaikum

waaaa, sebelum berangan-angan pergi  ke taman bunga, zira dah terasa tiap masa berasa di taman bunga bila pergi umah kakak, tak kira siang ke malam memang penuh bunga kat umah dia. So zira tak yah berangan nak pegi taman bunga.

Tapi inginkan perubahan hendak yang terbaik untuk anda, yang pastinya jika anda nak menempah pelamin dari kakak zira, anda haruslah berada di area klang, meru, shah alam, ijok, setia alam dan yang berdekatan dengannya, tarikh adalah terhad.... zira suke tengok pelamin yang kakak zira reka, rekaan yang berbeza-beza.....kenapa zira cita pasal pelamin, zira nak kawen ke? Tapi yang pastinya kena cari calon dulu.






nanti zira update lagi gambar pelamin yang lain plak ye, Btw... sapa yang teringin nak naik pelamin cepat-cepat kawen (^_^)
Nuffnang Ads

klik SINI untuk order harga boleh dirunding
yang ikhlas inginkan perubahan, terima kasih sudi baca (^_^)

5 comments:

  1. cantik2... heee...tapi akak dah lepas...boleh share pada kawan2 lain...

    ReplyDelete
  2. bole2 silakan Farah Waheda Wahid.

    ReplyDelete
  3. saye suke kaler ungu...hahahaha

    ReplyDelete
  4. ziraaaaaaaaaaaaaaaaaa...yg merah tu cantik...:)...nak2

    ReplyDelete
  5. haha.... cepat-cepat la sume kawen ye

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.