Header Ads

SEGMEN: KENANGAN TERINDAH BY USU

Assalamualaikum   
klik SINI untuk join.

  tamat pada 25 APRIL 2013 / 11.59 p.m



gambar ni time hari graduasi, tengok tahun pun tau gambar ni dah berabad... kalau cuci mesti dah berhabuk, Nak tau, gambar ni member zira, ada yang dah kawen dan ada yang single tau... yang dah kawen tu jangan nak try tau boleh pilih yang single... hehe cam nak promot member plak.




 Yang ni plak hari terakhir kami exam... dah ada yang balik umah pun sebab tu tak ramai.... rindu mereka ;)

terima kasih sudi baca (^_^)

4 comments:

  1. salam dear....tq join segmen usu...persahabatn memang byk memberi kenangan terindah dlm hidup kita kn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome Puteri Mama (^_^) & kenangan tak kan boleh berulang

      Delete
  2. Dari segment yang sama; http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segmen-kenangan-terindah.html

    Eh, jangan lupa join sini; http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/2-day-big-giveaway-by-mohd-zuhri.html

    Thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck
      sorry, tak prasan awak tag....
      insya'allah len kali saya join.
      lagi pun GA ni pun singkat

      BTW good luck sekali lagi

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.