Header Ads

1ST BIG GIVEAWAY DIARI SEDETIK LEBIH FARISHA

Assalamualaikum
 
Alhamdulillah..Syukur ke hadrat ilahi kerana dengan rahmat-NYa, Farisha berjaya menganjurkan
"1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha"
bersempena pertengahan tahun 2013
Kejap je masa berlalu,kan?

Pencarian Sponsor telah dimulakan pada 22/04/2013 dalam entry INI. Mula-mula nak mencari sponsor, teragak2 jugak takut tiada yang sudi sponsor. Tapi alhamdulillah, sponsor semua amat baik hati dan sporting! Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada sponsor-sponsor kerana menyokong 1st Big Giveaway ini

Jadi, pada hari ni, 15/05/2013 rasmilah pembukaan Big Giveaway ^.^ 
(sambil ambil mood potong ribbon merah..hehe).. 
Audience...Please Clapping your hands! :) Clap! Clap! Clap!!

Hadiah berjumlah RM 800.00 untuk dimenangi!! 
50 pemenang utama di cari!

Para peserta dikehendaki JUJUR ketika melakukan tugasan yang diberi. Semua tugasan adalah WAJIB sebab Hadiah yang akan diberi adalah berbaloi dengan usaha korang menyiapkan tugasan

Antara syarat-syarat penyertaan :-
1) Mempunyai blog.
2) Follow blog ini (untuk mengetahui update terkini GA)
3) Follow, Add Friend dan like sponsor.
4) Paling Wajib - Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
5) Letakkan URL entri di ruangan komen di bawah.

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]  

COPY CODING YANG DISEDIAKAN DISINI



Follow Blog Sponsor


WEEWEENNIE (follow guna Button, bukan Widget) 


Like Fan Page Sponsor



 Add Friend Facebook Sponsor

BEUTSKIN ESSENCE DATYN MIA 
NATURACTOR COLLECTIONS 

CAPTURE BOOTH 

MAKAN COKELAT ZAI 

NATURACTOR COSMETICS 

(**tambahan - sila like & share mana2 gambar produk dalam album sponsor Naturactor ini**)

MAKAN COKELAT ZAI 

NUR IZZUREEN 

SITI NOR AMIERA 


Klik Iklan Sponsor 

 (tunggu sehingga habis loading)


http://bit.ly/14ZrpY1

 http://bit.ly/ZP9QVX
http://my.sharings.cc/syaika/share/SmoothManageable/

http://my.sharings.cc/syaika/share/LibresseShineOn

Follow Twitter 



Hadiah-Hadiah Terhebat



Top Referral x 1

 1) Produk SNE (Excel Tea) bernilai RM75 + 1 hamper cenderahati bernilai RM20 + 1 keahlian percuma SNE
+
2) Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25
+
3) 2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel

 Hadiah Cabutan Random.org


Vital Energy Q10 Lotion (Toner) + Compressed Mask bernilai RM 85 x 1 pemenang

Vital Energy Whitening Lotion (Toner) bernilai RM 80 x 1 pemenang

Serbuk Cheeze bernilai RM 75 x 1 pemenang

Set Kecantikan 3 In 1 Nour Ain bernilai RM 52 x 1 pemenang
Shawl Half Moon Sakura bernilai RM 45 x 1 pemenang
Mini Fondue Porselin bernilai RM 45 x 1 pemenang
Adjustable Slimming Belt bernilai RM 40 x 1 pemenang
Wangian Kasturi Puteh Syifa bernilai RM 35.90 x 1 pemenang
 Kain Pasang Cotton bernilai RM 30 x 1 pemenang
Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 x 4 pemenang
Chocolate Love Box bernilai Rm 25 x 1 pemenang
Shisheido Black Mask 5 pcs bernilai RM 18 x 1 pemenang

Top Up RM 10 x 4 pemenang

Top Up RM 5 x 3 pemenang
2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel x 11 pemenang 

Baucer Anis Felt Craft 10% x 3 pemenang

Header Blog x 5 pemenang



Hadiah Saguhati Random.org

Review Blog x 8 pemenang



 KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT HADIAH

Rajin-rajin la korang promote GA ni ye sebab Farisha nak cari banyak pemenang!!
Di samping tu, korang berpeluang menang hadiah Top Referral bernilai RM 120!!

**Sepanjang 1st Big Giveaway ini dijalankan, akan terdapat promosi + hadiah percuma yang akan diberikan kepada pengomen yang bertuah oleh Para Sponsor! Nak tahu entry yang mana?

Tunggu! *-*
Tarikh Tamat  : 15/06/2013, jam 12 tengah malam
Pemenang akan di umumkan pada 18/06/2013

Sekian Terima Kasih 

20 comments:

  1. semoga berjaya untuk awak juga IU :)
    http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/05/inspire-bunny-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. hey,just nak tanye. yg copy coding tu acaner ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde just copy cam biasa right klik.

      Delete
  3. dari GA yg sama. good luck :)
    http://www.fatindiana.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

    ReplyDelete
  4. gud luck..btw..follow sini..

    http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  5. dr GA sama. jom singgah blog sy. :)
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

    ReplyDelete
  6. Datang blogwalking dari segmen yang sama....

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

    ReplyDelete
  7. datang dari GA yang sama, goodluck ;) http://lisamui.blogspot.com/2013/06/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

    ReplyDelete
  8. Pemenang 1st Big GA DSL Farisha dah diumumkan pada 18/06/2013 tapi masih ramai pemenang yang belum tuntut hadiah..Jom semak jika anda adalah pemenangnya :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/06/pemenang-vvip-1st-big-ga-diari-sedetik.html

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.