Header Ads

My doodle dah siap by MUNIRAH MN'

Assalamualaikum

Wah... akhirnya siap jugak doodle zira, cantik angat.... zira ada join segmen INI, ada doodle laki dan doodle pompuan. Segmen tu simple je just bagi butir-butir warna doodle yang kita nak. Sapa yang dah join segmen INI bole tengok doodle masing-masing dekat SINI. Sebenarnya dah lama gak tunggu tapi tak tau bila siap, tadi time nak tengok email dapat email munirah kata sila ambil zira cepat-cepat klik link, tu yang exited sangat nak amik doodle.

Nama sapa yang takde tu mungkin doodle korang belum siap, sila bersabar ya.... Senarai peserta boleh tengok dekat SINI, Doodle ini disiapkan mengikut group. Cute tau doodle ni, cube tengok handbag tu dah di gam dengan nama zira tau. Sila jeles, zira dah dapat dulu doodle cute dari munirah(^_^)
terima kasih sudi baca

10 comments:

  1. Replies
    1. thanks sis... cutekan (^_^)

      Delete
  2. hye saya pengajur Ga ni dan nak pelawa and menjemput
    tuan blogger untuk join GA saya ni yer. :D

    Harap sudi ya. selamat berblogging. :D
    http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html

    ReplyDelete
  3. comelnya.. kalau doodler yg ala ala mslimah memang cute kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih, ha'a.... cute sangat (^_^)

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.