Header Ads

One Woman Can Beauty Contest - Mary Kay

Assalamualaikum

  segmen simple selama 24 jam. Harap Korang semua menjoinkan diri. Segmen ni berkaitan dengan ulangtahun MARY KAY yang ke 55 tahun.

Attention ! Attention ! Attention !

Attention to beautiful blogger ! 



Html post




2. Publish ! Hantar link segmen anda beserta dengan email anda di ruangan komen dibawah.
Penting tau ! klik sini



Sempena ulangtahun yang ke-50 Mary Kay, pihak Mary Kay telah menganjurkan contest yang bertajuk "One Women Can" Beauty Contest untuk wanita-wanita kat Malaysia ni..


So blogger perempuan boleh join contest ini.
Cungkilkan bakat dan kebolehan anda dengan menyertai "One Women Can" Beauty Contest ini !



Macam mana nak join?

Rebut peluang anda memenangi
 1 x Mini Targeted Action Body Lotion and Mini Hand Cream in mesh bag & 1 x Nourishine Plus Lip Gloss bila anda membuat entry tentang contest ni.



atau


Anda kena buat 1 post berkenaan hebahan tentang "One Women Can" Beauty Contest ini,

- 10 post yang kreatif dan terbaik akan memenangi
Produk Mary Kat bernilai RM1000
-
2 blog post yang terbaik dan kreatif akan dipilih untuk memenangi percutian ke Hong Kong
(3hari 2malam)
bersama pemenang-pemenang akhir acara ini.

atau


Anda boleh mengikuti
make over percuma bersama perunding kecantikan yang dilantik di setiap negeri yang terpilih dan menyertai peraduan kecantikan dan rebut peluang menjadi wajah Mary Kay
di Hong Kong !!

p/s : Rugi tak join ! Cubalah.. Rezeki

 Segmen tamat pada 21 May 2013 jam 12.00 tengahari

senarai peserta 

16 comments:

  1. gud luck..
    http://norminieza.blogspot.com/2013/05/segmen-simple-mary-kay-24-jam.html

    ReplyDelete
  2. gd luck..btw anda ditag
    http://hajarashikin.blogspot.com/2013/05/my-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. good luck :)
    http://www.fatindiana.com/2013/05/one-woman-can-beauty-contest-mary-kay.html

    ReplyDelete
  4. dah reply dear ^_^
    http://azyanramle.blogspot.com/2013/05/apa-itu-login-wang.html

    ReplyDelete
  5. BW dr segmen yg sme..gud luck!
    http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/05/one-woman-can-beauty-contest-mary-kay.html

    ReplyDelete
  6. Thanks sbb sudi join. http://www.kisahemasputih.com/2013/05/senarai-peserta-segmen-simple-mary-kay.html . jom BW dan nantikan siapakah pemenang misteri itu hehe

    ReplyDelete
  7. Salam.. blogwalking sini dari segmen yg sama :)
    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/one-woman-can-beauty-contest-mary-kay.html

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.