Header Ads

"Mega GiveAway By Adam Faiz"

Assalamualaikum



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:
1.Follow blog penganjur
2.Buat entri yang bertajuk "Mega GiveAway By Adam Faiz"
3.Copy,banner kat atas tu,dan backlinkan ke entri ini
4.Tinggalkan Link penyertaan korang kat kotak komen  di  entri ini SAHAJA
4.Wajib FOLLOW ,LIKE,KLIK sponsor.

nak join klik sini

TARIKH TAMAT:
25 MEI 2013
http://www.nuffnangx.com/user/nLMR22B

23 comments:

  1. bls kunjungan, gud luck sis!

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan, good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/05/mega-giveaway-by-adam-faiz.html

    hazirah, nanti buang word verification kat komen ni ea
    http://www.fatindiana.com/2012/12/mood-nak-blogwalking-terbantut-bila-2.html

    ReplyDelete
  3. jln2 tmpt awk dr segmen y sme btw owner blog ni cantik follow awk blek :)

    ReplyDelete
  4. done follow back.. (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq, selamat berkenalan (^_^)

      Delete
  5. balas kunjungan dari segmen yg sama ;) http://smileymiya.blogspot.com/2013/05/mega-giveaway-by-adam-faiz.html

    ReplyDelete
  6. dah follow balik...dari segmen sama...:)

    ReplyDelete
  7. thanks follow...dah follow back sini :D

    ReplyDelete
  8. singgah sini balas kunjungan.. :D

    ReplyDelete
  9. Salam datang dari segment yang sama. Harap korang berjaya yer. :D ikhlas dari amer. salam perkenalan.
    http://www.amercorner.com/2013/05/mega-giveaway-by-adam-faiz.html

    kepada tuan blog. amer nak menjemput tuan blog join Ga amer. Harap sudi join GA amer buat ni yer :D
    http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.