Header Ads

Natural Teeth Whitening | Arilglow

Natural teeth whitening | Arilglow, pemutih gigi arang zira pernah dengar orang dulu-dulu putihkan gigi pakai arang, betulkan? Tengok warna bukan ke ia makin hitam tapi rupanya arang sebenarnya dapat membersihkan gigi dengan lebih berkesan.


Mungkin ada yang salah faham tentang arang pemutih gigi ni, jadi zira nak terangkan sedikit tentang arang arilglow. Ia adalah serbuh hitam yang halus, untuk memudahkan kita gosok gigi dan tidak mencalarkan gigi, sebab ia sangat halus dan lembut.

Orang dulu-dulu menggunakan arang untuk membersihkan gigi, dan menghilangkan plak. Anda boleh putihkan gigi tanpa kos mahal tiap hari. Ia mudah di gunakan hanya di rumah tidak perlu buat temu janji dengan doktor untuk bersihkan gigi.


Arang ni, sebenarnya tak boleh putihkan gigi sebab itu ada campuran bahan lain untuk memutihkan gigi, ramai yang panggil arang Pemutih gigi sebab kebiasaanya apa yang kita nampak itu yang kita panggil, benda yang kita tak nampak jarang kita panggil.


Sebenarnya, arang ini bagus untuk serap kotoran yang melekat pada gigi tapi bukan memutihkan gigi, contoh macam perokok, gigi berkarat dan plak. Bagi mereka yang ada masalah seperti ini perlu ambil sedikit masa untuk putihkan gigi.

‼️Cara menggunakannya :-
- Basahkan berus Gigi
- Gosok gigi hingga rata
- Biarkan seketika selama 2 minit
- Kemudian kumur-kumur sehingga bersih


Anda akan nampak perubahan warna pada gigi dalam beberapa hari je ikut juga pada masalah gigi ada juga yang ambil masa beberapa minggu dan sebulan. NATURAL TEETH WHITENING, ia berperisa strawberry menggunakan bahan semulajadi tanpa bahan kimia.

Ditutupi dengan 'seal protection' agar serbuk arang tidak berselerak. Pemutih arang ini tahan selama sebulan lebih berjantung pada penggunaannya. Boleh pakai tiap hari jika rasa gigi sudah putih boleh jarangkan penggunaan.

Bahan-bahan :-


Anda boleh tengok bahan-bahan di atas yang terkandung dalam natural whitening teeth arilglow, harap tak ada yang termakan maklumlah ada flavor strawberry.


Arilglow ini telah di luluskan oleh KKM jadi anda tak perlu risau, ia selamat di gunakan dan tiada risiko untuk mencuba. Kalau anda sudah cuba tetapi tak berkesan tak perlu risau sebab ada jaminan warranty selepas penggunaan selama 30 hari.

Nak dapatkan arilglow boleh ke info di bawah:-

Page : Arilglowhq
Website : https://arilglow.com/
No tel : 60134997720

22 comments:

  1. Replies
    1. Bestkan pakai, senang nak putihkan gigi

      Delete
  2. Menarik...kena beli jenama ini jer la rasanya sebab ada jenama lain jugak dipasaran kan..yg ni maybe selamat sebab akak nampak ada kelulusan KKM tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a, produk lain biasa cakap ada kelulusan tapi tak tunjuk pun kkm kan. Ini memang best pakai

      Delete
  3. Tgk Zira review rasa nak guna jugak...jimat sikit duit nak g scalling gigi..hihihi...sbb kadang tu nak scaling jd nyiluuu sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a, saya pernah buat ngilu juga tapi hadap je la dah jumpa doktor masa tu

      Delete
  4. dia jual online saja ke?Macam rasa nak dapatkan juga la satu..akak suka minum kopi .Bila nak berus gigi tu kena berus lama2..ada arilglow ni mudah la sikit kerja nak memberus tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, online je kak. Saya pula suka tea o minum panas segar. Ini pakai pun tak rasa arang

      Delete
  5. Eh macam menarik jer.. sebab guna arang kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, ada campuran lain juga strawberry dengan mint

      Delete
  6. Ni gigi kuning2 sesuai sangat haha.. bila gigi putih confirm tersenyum dgn yakin. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, biasa tengok yang berkulit gelap walaupun muka hitam tapi gigi putih

      Delete
  7. Menarik je tengok produk nih.boleh try nih..baru gigi nampak putih dan sihat kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a, seronok bila dapat gigi putih kan

      Delete
  8. ada banyak kan sekarang arang ni dijadikan untuk putihkan gigi..nak try rasanya..betul ke gigi putih..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a, tapi buat masa ni zira jumpa 2-3 brand je tapi ni yang terbaik ada tambahan strawberry dgn mint.

      Delete
  9. ada rasa berangin tak bila gosok kat gigi tu? macam mint2 ke ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada, campuran lain flavour strawberry dan mint

      Delete
  10. Adoiyai.. Menarik la pulak. Macam nak try je. Yela, gigi kena la jaga elok elok kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, boleh dapatkan sekarang. Tahan sebulan lebih jimat kalau dah putih boleh jarang kan penggunaan lagi jimat

      Delete
  11. I knew that charcoal can also help to brightens our teeth, this brand is new to me. Will check out more.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, this can help our white teeth.

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.