Header Ads

Pertemuan penulis blog

Assalamualaikum 

Pada 28/3/2014 tercetus idea nak update blog disebabkan paper hari ni tentang Sepetang bersama blogger muka surat 5 yang telah di adakan di Saloma Bistro hari tu. Sebenarnya memang dah kehilangan idea nak update blog disebabkan sibuk nak exam ni pun curi-curi masa lagi pun jarak jauh lagi.

Bukan main tak sabar nak dapatkan paper Utusan hari ni, mula-mula tak terfikif pun nak beli paper bila dah sampai hostel dan tengok status Hisyamudin Fadzil baru tau T_T. Nasib memang berpihak kepada zira, alang-alang member keluar beli barang mintak tolong dengan dia belikan paper Utusan, kat sini memang susah nak dapatkan peper Utusan.

Okeyyyy, sapa yang tak berkesempatan beli paper utusan boleh baca kat himpunan 350 penulis blog dalam majlis santai makin ramai blogger yang hadir di majlis sepetang bersama blogger. Ini merupakan kali ke tiga sejak tahun 2012 sambutan juga menggalakkan dan mendapat maklum balas positif daripada semua blogger, Jangan nangis kalau lambat daftar sebab tempat limited jadi kena la selalu tengok status blogger-blogger yang ada. 

Majlis ni adalah pertama kali zira join, jadi agak kekok sikit masa kat sana lagi-lagi tempat duduk pun dah di tentukan oleh penganjur bertambah kekok masa kat meja 9. Bila majlis bermula baru borak dengan rakan sebelah sambil tukar-tukar kad. Majlis yang santai memang best nak wat apa pun boleh, nak nyanyi ke, nak menari ke, nak borak sampai tekak kering pun boleh pastu basahkan tekak dengan minuman yang disediakan tak pun YEOS KAN ADA nak minum sampai kembung pun takde sapa marah, tapi AWASSS jangan sampai jalan ngesot udah la sebab tak larat nak jalan terlebih minum atau pun yeos ni sedap sampai tak boleh berhenti minum. Haaaa, yang tu salah diri sendiri bukan YEOS sebab tak larat nak jalan huhu. 


Walaupun gambar samar-samar macam orang di kehendaki polis tapi tetap nampak gambar zira di paper ni. Semua ini hanya tinggal kenangan bukan mudah nak jumpa blogger di seluruh Malaysia, masing-masing berusaha berkumpul di Saloma Bistro untuk berjumpa rakan blogger yang lain, selepas ini anda harus hati-hati takut tertangkap :P.

Terima kasih sudi baca (^_^)

12 comments:

  1. bestnya dapat kumpul ramai2 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best boran depan2 dengan borak kat internet memang lain

      Delete
  2. hopefully we acn meet up dear nnti. stay mana ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat bangi, insya'lah kitaakan berjumpa

      Delete
  3. tak acinya dia dapat paper tu...alaa....nanti nak la gambar ni...nak letak kat blog T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la bukan senang nak dapatkan paper ni

      Delete
  4. Replies
    1. xpe2 kalau ada lagi even cam ni jom la join

      Delete
  5. Salam sis sy pemenang No 14 http://ceriteracintadia.blogspot.com/2014/03/ga-gudbye-by-dedeq.html utk GA GUDBYE BY DEDEQ sy dpt hadiah Herbalife Nutritional hehehe...
    ni detail sy sis Hazirah :
    NURUL SHAHIDA BINTI ZAKARIA ,
    NO 24 PERUMAHAN TNB,
    21700 KUALA BERANG,
    HULU TERENGGANU,
    TERENGGANU.
    (013-9693899) TQ sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, insya'lah minggu depan sy send

      Delete
  6. blogwalking here ^^

    jemput join http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.