Header Ads

Happy birthday Althea: #altheaturns1

Assalamualaikum  



Happy birthday althea, sebenarnya tak sangka hari lahir orang lain tapi aku yang dapat hadiah, sedangkan hari lahir sendiri pun susah nak dapat. Althea suka buat orang terharu, ini yang sayang lebih dekat Althea. 

Althea bukan nama orang ia adalah sebuah laman web yang menyediakan pembelian atas talian barang kecantikan terus dari Korea. Siapa suka barang makeup dari korea boleh ke laman web Althea, kadang dekat kedai-kedai kecantikan pun barang yang kita nak tak lengkap nak face makeup, lip makeup, eye makeup semua ada di althea.



Pertama kali shopping dengan Althea rasa exited, barang yang aku tak tau terus tau, yang tak pernah nampak pun ada. Kalau dah nama perempuan memang lama la tengok barang kecantikan, banyak kali jugalah aku tengok barang Althea ni. Dah pilih 4 barang, bila fikir balik, eh ini dah ada nak pilih ni la. Sebelum buat keputusan nak beli fikir semula barang ni susah nak cari baik beli yang ini. Nampak tak betapa sukarnya wanita nak buat keputusan beli sesuatu barang sebab aku taknak menyesal di kemudian hari. Korang pernah tak mempunyai perasaan macam ini? "sukar membuat keputusan".

Bila barang dah sampai, terasa macam itu birthday aku, mana taknya siap ada " TOPI HAPPY BIRTHDAY & BELON" nasib baik ada perkataan happy birthday Althea, kalau tak aku lupa diri dan mengangap ia birthday aku (mungkin sebab jarang sambut birthday). Sempena hari lahir Althea, barang-barang di laman web tersebut tengah ada diskaun yang jauh lebih murah yang berada di kedai luar sana, kalau korang pun nak merasa kegembiraan macam aku pergi je laman web althea. Korang tak perlu jejak Korea semata-mata cari barang kecantikan macam pelakon korea.



Althea's Birthday Celebration 20th - 31st July, 2016
  • Limited Edition Birthday Box + DIY Party untuk pesanan yang dibuat pada 20/7/2016 - 31/7/2016 
  • Goodies Percuma untuk 1,500 pembeli pertama. Saiz penuh produk kecantikan tapi ia limited
  • Birthday Giveaway. Pick 3 produk Top selles untuk 100% REBAT! Rebat akan dikreditkan ke dalam akaun anda.

Bila dah beli barang Althea secara automatiknya korang boleh joint #AltheaTurns1 Peraduan Instagram althea dan apabila dah dapat kotak hadiah birthday tu,hiasla cantik-cantik ikut kretiviti sendiri dan ucap ulangtahun kepala #Altheaturns1 dan berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah menarik seperti Macbook Air, Ipad Air 2, 6S iPhone, Galaxy S6 Edge, Kamera Canon EOS M10 Selfie, kredit Althea dan kecantikan hamper dari Althea, hadiah berjumlah bernilai KRW10,000,000 untuk dimenangi. Peraduan bermula dari 20 Julai - 15 Ogos 2016. Best tak tengok hadiah yang di tawarkan oleh Althea?. apa lagi jangan lupa ucap happy birthday #altheaturns1.

info lanjut:
website : www.althea.kr

7 comments:

  1. first time dengar laman web althea nie..ingatkan nama orang tadi.hehe macam best jer peraduan yang dianjurkan tu..nak join jugakla mana tau bertuah ke kan..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput joint, service dia pun tiptop

      Delete
  2. Replies
    1. best shopping barang makeup ni

      Delete
  3. syok kan dapat shopping...Sally suka skincare lagi daripada barang mekap...since 2011 lg dah pakai skincare dr Korea sbb serasi dgn kulit :)

    ReplyDelete
  4. Suka warna dia.. pinkkk! memang best produk2nya

    ReplyDelete
  5. Huhu dah try bnyk produk dia thorbaekkk

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.