Header Ads

sila jemput lagi

Assalamualaikum

dulu jemputan kawen bersepah-sepah kat atas meje, sekarang ni jemputan kawen dekat facebook je simplekan, jimat kos.... teknologi makin canggih so senang nak wat keje, tapi yang tak bukak  facebook kau akan terlepas jemputan yang akan eratkan silatulrahim ini. Time kenduri kawen ni la kau akan jumpa kawan lama dan sama-sama makan sedap (^_^) * makan free*.

minggu lepas, kawan zira kawen, takkan tak datang kawan lama yang berabad tahunnya tak jumpa yang ni si adik yang kawen, dorang ada kembar tapi tak serupa hehehe. Teringin nak anak kembar..... jumpa orang ni dia ada kembar, sedara kembar la, kawan rapat kat kolej pun kembar, anak buah pun kembar..... ni yang wat zira jeles T_T

dah lama tunggu saat kebahagiaan dorang akhirnya masanya dah tiba dan tunggu jemputan si kakak plak. dulu abah zira penah datang umah dorang, dan salah sorang tu kim salam kat zira, dan lepas tu sorang lagi kim salam kat zira gak (confius) bukan ke tadi dah cakap.... zira lupa nak bagitau yang dorang tu kembar tapi tak serupa.  



rindunya ngan mereka, dah lame zira tak jumpe dorang


pegi bedua je

 
muka yang letih nak senyum pun cam tak larat je.... klik SINI untuk like

ni nak balik umah, lepas perut ni kenyang rasa lapar balik sebab penat naik bukit nak masuk umah member dah cam pegi jungle traking .... fuhh, penat parking plak jauh.... kena jalan kaki. lepas ni si kakak plak, akan merasa pengalaman yang sama (jungle traking tengahhari dengan perasaan yang tak saba nak makan). class gitu lepas makan bakar lemak balik. 


terima kasih sudi baca (^^,) Nuffnang Ads

8 comments:

  1. nie masuk utan ke apa nie..

    ReplyDelete
  2. 2 dalam 1.....lame tak masuk utan.

    ReplyDelete
  3. lama dh x jungle tracking

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... sama la lama tak pegi jungle tracking

      Delete
  4. suka tgk style tudung zira ^^ the bride's dress pun cantik.

    jom terjah: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Yumida Huda, 2 la lame gak tak pegi jungle traking
    Pinkbubblegumprincess mekasih (^^,)
    orite, mai pakat2 kita terjah blog Nurfaezah Abdullah

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.