Header Ads

Segmen Jom Pilih Hadiah!

Assalamualaikum ♥ 



Nuffnang Ads

Segmen ini adalah dari Nabila Biel.
  wahh bestkan boleh pilih hadiah, zira suka dress atau novel, insya'allah, jika ada rezki ingin memiliki salah satu hadiah ini. Jom tengok syarat-syarat segmen pada kali ni....

SYARAT-SYARAT

1) Follow dan like pages blog ni
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni*letak url entry dekat komen entry ini sahaja*
3) Pilih dua hadiah yang korang nak
4) Follow dan like pages sponsor
5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
6) Tamat 30/3/2013


SENARAI HADIAH

DRESS (3 ORANG)
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES (10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)
SHESEIDO BLACK MASK(4 0RANG)
TSHIRT MUSLIMAH (SORANG)
 
PARA SPONSOR*FOLLOW*

Aku Penghibur I Istiqamah I Iza Arina I Afie Qaisara I Puteri Insyirah I Amalina
 
 
jom kita terjah blog Nabila Biel.
selamat memiliki hadiah (^^,) 

16 comments:

  1. From the same segmen :D visti mine too <3

    http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. done... CynthiaShin 欣倪♥

    ReplyDelete
  3. balas kunjungan ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama :)

    http://prunusserulata.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    all the best! 〜(^∇^〜)(〜^∇^)〜

    ReplyDelete
  5. balas kunjungan dari GA yang sama ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  6. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  8. from the same segmen :]
    http://tiefiqs34.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  9. awk jom join GA
    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-di-2.html
    hadiah sgt menarik =)

    ReplyDelete
  10. ala... tak sempat nak join
    btw, good luck

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.