Header Ads

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum ♥                                                                                                              
                                                                                                                                           


wah, teruja bila ada segmen yang memberi peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra. Segmen ini di buat oleh Mia Liana  hari ni adalah tarikh last segmen, tepat-tepat last date zira join segmen ni. Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Secara tak sengaja zira terklik blog Mialiana.com dan zira terus join segmen ini. Jom follow dan blogwalking (^^,)

cara nak join segmen ini mudah je, hanya 4 langkah mudah diperlukan :

  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
 tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

terima kasih kepada  Mia Liana dengan segmen ini, zira dapat kenali blogger yang lain.... memang menarik blog dorang dan sangat kretive, blog zira ni sangat simple dan zira akan cuba ubah sikit-sikit supaya jadi lebih menarik, tapi masih tak berapa tau nak edit blog. Zira ni masih baru dalam berblog. Sapa ada idea boleh kongsi dengan zira untuk jadikan blog ni lebih best untuk dibaca dengan design yang menarik.


terima kasih sudi baca (^_^)

15 comments:

  1. SELAMAT MAJU JAYA DALAM MENJALANKAN SEGMEN YE ^__^v

    ReplyDelete
  2. terima kasih Hasri Anis (^_^)

    ReplyDelete
  3. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

    Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

    Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2....
      salam perkenalan juga

      Delete
  4. As salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  5. amal dari segmen yang sama... amal follow sini

    ReplyDelete
  6. shad datang sini sambil folow.
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. bintang dari langit cantik blog awk

      Delete
  7. Replies
    1. tq... dah singgah. salam perkenalan (^^,)

      Delete
  8. singgah sini dan follow dari segmen yg sama...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  9. Salam...
    Done Follow You...
    http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.