Header Ads

pelamin impian 3

Assalamualaikum 

ingat tak pelamin impian 1 dan pelamin impian 2 sekarang zira nak tunjuk design baru yang kakak iuzira buat, skarangkan fesion bunga besar-besarkan, tak pun sekelompok bunga hamik kau dah cam bunga kat taman, bunga-bunga cinta gituuuu., suka tengok design yang simple tapi cantik dan nampak kemas.

ha, ni la design sekarang bunga yang sentiasa idup tak payah siram 
Sapa ada nampak something? yang tak slalu orang buat.

 yang ni pulak pintu gerbangnya dekat ngan pelamin pastu ada sangkar burung


gabungan warna peach, crem dan putih warna yang lembut


Yang ni gambar makan beradab.... cantikkan? ni bukan pelamin tawwww kalau sapa-sapa tak nak buat pelamin bole buat makan beradab cam ni (^_^) ni gubahan hantaran. Ha, dah dapat teke ke blom, gambar pelamin yang pertama tadi, apa yang lain? OKEY, kalau dah dapat teke kita tengok jawapan betol ke salah...... ni jawapannya "ada tanglong kat pelamin tu" . tak lama lagi zira nak jual tudung online, bole la tengok-tengok tudung yang ada.
 terima kasih sudi baca (^_^)
 ALAMAT
 NO, TEL

16 comments:

  1. wah nice one. hi i'm ur new follower =)

    ReplyDelete
  2. Cantik.. Lambat saya tgk website ni... kalau x blh ambil kat sini je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe leh bagi tau kawan yang len :)

      Delete
  3. Pelamin anganku musnah.
    Tetiba teringat cousin sebut ayat nie.

    ReplyDelete
  4. tekaan fae betul. tanglung. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, that right...
      mmang pakar meneke upanya Nurfaezah Abdullah

      Delete
  5. cantiknyer...tengok pelamin macam tak sabar je nak naik pelamin..hehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila nak naik pelamin?
      jangan lupa jemput....

      Delete
  6. cantik la pelamin ni macam kat taman je....sebab bunga tu nampak hidup...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a, tapi bunga ni tak yah siram...

      Delete
  7. pelamin sekarang memang cantik2...mcm2 design lak tue...huhuhu

    ReplyDelete
  8. Gambar kedua tu macam best jer...macam cantik jer...macam berkenan jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, klu berkenan leh la order

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.