Header Ads

Kisah Benar Seorang Ibu Telah Menggunakan Satu Tisu Kepada Seorang Bayi Lihat Apa Yang Terjadi Sangat Mengejutkan

Kisah benar seorang ibu telah menggunakan satu tisu kepada seorang bayi lihat apa yang terjadi sangat mengejutkan. Tisu yang semakin Viral iaitu berwarna kuning telah membuatkan ramai para ibu terkejut dengan kandungan yang tak di sangka terdapat dalam tisu tersebut.

Ramai yang mencari tisu yang mempunyai kelebihan seperti 3 dalam 1 dalam sesuatu produk, amat sukar. Aku sendiri cari dulu pun susah, pernah juga nak cipta sendiri tapi kadang berangan je lebih sebab takde modal nak cipta produk sendiri. Sebelum ini pakai tisu basah baby untuk lap muka bau tak menyenangkan sebab itu untuk bersihkan yak budak. 



Bila dah ada tisu basah untuk keluarga, sangat menakjubkan. ia juga adalah tisu pelindung keluarga kerana mempunyai pelbagai kelebihan. Bukan sahaja untuk baby tapi para bapa  pun boleh guna bau agak sedap dan menyenangkan. Tak di nafikan kandungan yang terdapat dalam tisu kuning ini sangat bagus untuk seisi keluarga.

MASALAH DI DALAM KERETA

Bila drive biasa para bapa akan mengantuk ketika dalam perjalanan, aku pun sama masa kecik kalau naik kereka je mesti nak tidur. Best tidur dekat kereta masa dalam perjalanan nak sampai pun rasa sekejap. Bila ayah atau asben konplen mengantuk bagi je tisu penyegar Imaan yang warna kuning, baunya rasa macam nak letak dekat muka je wangi.


Kalau takde wet tisu boleh guna Tisu Kuning ia sangat selamat untuk bayi lagipun ia takde alkohol. Lap badan baby pun takde masalah. Ia lebih jimat kerana para ibu dan bapa boleh menggunakannya, kalau baby pun selamat pakai yang dewasa lagilah boleh gunakannya, berkesan membuang daki dan kekotoran.

Bagi lelaki sebenarnya WAJIB ada sekurang-kurangnya sepaket tisu kuning sebab ia bertindak menghilangkan bau badan ia boleh ganti sebagai deadorant. kebiasaannya lelaki cepat berpeluh yang menyebabkan badan cepat berbau lagipun bila lap menggunakan tisu badan akan rasa lebih bersih dan menyegarkan.



Para ibu juga boleh menggunakan tisu kuning ini untuk mengelap mainan kanak-kanak kerana bayi yang berumur 7 bulan hingga 2 tahun yang tak tahu apa-apa akan memakan apa sahaja yang berada di hadapan mereka. Jadi, jika mainan tersebut kotor mereka telah memakan kuman yang boleh menyebabkan penyakit. 

KELEBIHAN TISU FAMILY WIPES

Tentu ramai yang tertanya-tanya apa kelebihan yang terdapat tisu kuning berbanding yang ada di pasaran. Okey, tisu ini sebenarnya sangat istimewa sebab seluruh keluarga boleh guna. Kandungan yang terdapat di dalamnya ialah Madu, Aloe Vera dan Vitamin E kesemua ini bagus untuk kulit kita yang kaya dengan vitamin, minaral dan antioksidan yang mampu melembab, melembutkan kulit dan menanggalkan sel-sel mati.



TESTIMONI IMAAN FAMILY WIPES

Pada mulanya ramai yang membeli tisu family hanya untuk baby sahaja tetapi di sebabkan bau yang agak luar biasa dan sedap. Ramai telah mendapatkan SEKOTAK supaya mudah seisi keluarga menggunakannya dan ia lebih jimat. 

ia juga boleh di gunakan untuk hantaran dan hadiah kepada yang tersayang kerana pakagingnya yang exclusive dan cantik. sesuai dan selamat bagi sesiapa menggunakannya. Bukan itu saja, ia juga memudahkan untuk orang sakit dan kurang upaya jika pergerakan mereka terbatas, tisu kuning adalah penyelamatnya. 




Bagi mereka yang berminat nak dapatkannya boleh ke nombor tersebut 019-3922261( ira ). Selain itu jika ada yang berminat menjadi agent dan ingin menambah income boleh juga ke nombor tersebut.

No comments

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.