Header Ads

Maskara DDK Eyelashes Memanjangkan Bulu Mata Tanpa Bulu Mata Palsu

Maskara DDK Eyelashes Memanjangkan Bulu Mata Tanpa Bulu Mata Palsu, sebenarnya dah lama teringin nak ada bulu mata panjang dan lentik tapi semua tu mustahil kan sebab kita dah di jadikan bulu mata biasa dan tak lentik.


Zira juga memang dah lama terfikir tak ada usahawan ke yang cita maskara tapi dalam masa sama dapat panjangkan bulu mata kita. Angan-angan je la mampu, bila dapat pakai maskara dan dapat lentik kan bulu mata pun dah syukur tanpa pakai bulu mata palsu.

Pakai bulu mata palsu sebenarnya tak elok2, ia juga kadang menyusahkan sebab game kadang tak lekat, bagi yang tak tau pakai mesti sengat sebelah. Sebelum pakai kena ukur ikut panjang mata kita sebelum lekat. Kita sebagai wanita mesti nak cantik, tak kira luar rumah atau duduk di rumahkan.


Ada satu iklan di facebook, zira tengok videonya teruja sangat boleh panjangkan bulu mata tanpa pakai bulu mata palsu, memang syok sangat tengok video tu sebab memang dah lama cari maskara macam ni. Jadi zira terus pm penjual tu tanya harga. Omg, bila dah tau harga terus beli sebb harga mampu milik tak sampai Rm50 pun.

Maskara ni ada dua jenis dalam 1 box, sebenarnya tak tau pun ada dua jenis bila tengok you tube baru tau di sebabkan tak tau pakai jadi zira buka youtube. Rupanya senang je pakai maskara ni. Calit je dekat buku mata asal dah boleh panjang.


CARA PANJANGKAN BULU MATA

  • Dapatkan maskara DDK boleh beli di shopee, facebook atau mudah.my
  • Pakai maskara secara selang seli ia terdapat 2 jenis iaitu
  • Maskara biasa dan maskara berbulu. 
  • Nak bagi panjang pakai berulang kali banyak kali sehingga anda puas hati 
Kelebihan
  • Waterproof 
  • Mudah di tanggal ketika di cuci
  • Marupakan fiber maskara
  • Mata lebih nampak seks dan berkesan
  • Senang dan pantas tanpa meningkatkan kesan hitam
Zira dah pakai maskara DDK ni memang best, betapa happynya kita boleh panjangkan bulu mata ikut suka hati nak panjangkan sampai mana dan tak perlu nak gam-gam mata kita. Risau juga gam mata takut tak boleh buka. Itu perkataan yang sangat merisaukan. Suka sangat tengok mata sendiri bila pakai maskara DDK dulu suka tengok mata orang sekarang orang pula tengok mata kita.


Adakah, ini bermakna mata makin cantik dan lentik di sebabkan maskara ini. Kalau macam tu rasa nak cari stok lagi sebab senang nak pakai dan mudah nak tanggalkan bila solat. Lebih jimat sebab boleh pakai banyak kali berbanding bulu mata palsu pakai sekali je lepas tu buang.

13 comments:

  1. Replies
    1. Boleh2, kalau dah jadi bagitau ya

      Delete
  2. Nak beli la nnt... sbb xreti pakai fake lashes tu..

    ReplyDelete
  3. sejenis fiber ye .. yg memanjangkan bulu mata tu? nampak panjang dan lebat zira pakai

    ReplyDelete
  4. Kat mana nak beli tu.. Okay gak lah 1 box ni ada 2 harga bawah rm50.. Murah gak tu

    ReplyDelete
  5. Bestnya..skrg ni nak cuba kurangkan pakai bulu mata..tgh pikih maskara yg boleh lentik dh leh lebatkan

    ReplyDelete
  6. Wahhh...memang tak pernah dengar lagi maskara yang boleh panjngkan bulu mata. Menarik sangat

    ReplyDelete
  7. Wah...memang tak pernah dengar ada maskara yang boleh panjangkan bulu mata, menarik sangat

    ReplyDelete
  8. Bestnya bila tgk org pkai maskara mcm tu, blh lentik + pnjng kn bulu mata.
    Tp kita bulu mata dh pnjng, tebal. Bila pkai nampak plik. 😅😅

    ReplyDelete
  9. This is my first time get to know about this brand, if its can grow eyelashes then its worth to try.

    ReplyDelete
  10. First time dengar produk ni. Ermm kena try ni.. Maskara pun nak habis dah

    ReplyDelete
  11. Emi dulu2 tak reti pakai maskara. Sekarang ni dah jd satu kemestian utk mekap harian, hehe. Walaupun bulu mata tak panjang.

    ReplyDelete
  12. pergh melentik tu..nampak best je..suka pakai maskara yang boleh lentikkan bulu mata ni..senang..dari jauh dah nampak cantik

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.