Header Ads

Promosi September 2018 Imaan Suci World

Promosi September 2018 Imaan Suci World, kepada pengguna setia produk imaan  anda dah boleh search je promosi imaan dekat google, insha'allah anda akan tau promosi apa yang di tawarkan oleh pihak Imaan. Zira akan update promosi yang ada untuk memudahkan anda save money dan dapatkan produk imaan dengan harga jimat.


Bagi bulan September 2018, HQ menawarkan promosi "ADD ON" bermaksud jika anda tambah RM10, anda sudah boleh dapatkan produk imaan yang lain, jadi sangat jimat di situ. Promosi imaan sebelum ini khas untuk sesiapa yang ingin menjadi Angel imaan tetapi sekarang jika anda tidak mahu jadi angel pun boleh.

Bagi zira lebih baik anda jadi angel imaan, sebab untung lebih syarat untuk jadi angel pun tak susah, anda perlu aktif sekurang-kurangnya 3 bulan. Tidak perlu simpan stock jadi kalau tak ada modal yang banyak anda tetap boleh jadi angel. Bahan promosi juga di berikan.

PROMOSI ADD ON

Terdapat 3 jenis produk sahaja yang di tawarkan iaitu:-

  • Tisu imaan wipes ADD On RM10 dapat Serum susuk beradu harga asal Serum Rm48
  • Tisu imaan wipes pink argan oil ADD On RM10 dapat Jardin Foundation harga asal Jardin Foundation Rm58
  • Tea Zero belly detox Add on RM10 dapat scalp serum rambut harga asal scalp serum Rm30

Bestkan promosi ADD ON bulan September ini, walaupun HQ kata ada stock tapi stock tak banyak, jadi anda perlu cepat sebab promosi kali ini ramai yang repeat order. Okey, bagi yang nak order boleh wasap ke link ini Promo imaan. Jika anda ingin menjadi angel imaan boleh ke link ini New angel anda perlu isi maklumat yang di perlukan, Jika tidak faham boleh tanya zira. 

11 comments:

  1. Rupa2 nya byk produk imaan ni ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a, dah ada 8 produk. Boleh pm saya kalau berminat 0193922261

      Delete
    2. Ha'a ada 8 produk kalau nak boleh pm. Sy 0198723577

      Delete
  2. Wahh menarik promonya..mcm nk grab je yg susuk beradu tu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh grab harga promo sekali. Jimat boleh pm number ni 0193922261

      Delete
  3. Promo dia xmasuk akal kan.. Hahaha.. Wawa rasa nak je beli smua... Adoii tamak giler... Best produk imaan ni .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, samalah. Nak jimat kan

      Delete
  4. Ni penjimatan best nih. Dh try Imaan Wipes, mmg material dia best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a, boleh try yang lain pula. Yang detox tu pun sedap

      Delete
  5. Wah bestnya tawaran..kena beli cepat cepat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh, kalau nak bagitau ya

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.