Header Ads

Even bloggerTV at Restoran Khadijah's Kitchen

Assalamualaikum

My first even, feeling excited tido tak lena makan tak kenyang ngantuk tapi mata tetap segar-bugar tu la namanya tak saba jumpa rakan alam maya, nak pegi even tak tau jalan camne la nak sampai kan kan kan tapi kalau sesat jalan tak mangapa, sentiasa ada jalan di hadapan, andai malaikat maut datang menyapa sudah tiada jalan untuk patah balik kita patut bersyukur masih hidup hingga sekarang. Slalu tengok pic biasa jer bila dah jumpa cantiknya dia, hensemnya dan sporting lagi layan je la. Ni adalah blogger yang hadir anda bole terjah blog mereka juga (^_^)


Nizam Ijam

iu hazirah 
Emas Putih II,
Nadia Johari,
Farid Laham,
Athirah Carelink,
Rosmadi Shakri,

Amirul Syahnaz,
Mahadi Mohamed Arifin,
MyDJ isma halil hamzah terbaikk~~~,
Nadratul Syazwana,
Khairul Anuar,
Jamian Sarif 

happening sangat event bersama bloogersdotcom sempena expose and promote video brochure yang paling tak saba time cabutan bertuah, memang berharap jadi orang yang bertuah apakan daya nombor yang dapat tak bertuah, tapi zira dapat hadiah time men game, tajuknya : teka ini menatang apa? masa dengar kene teka binatang sambil tutup mata cam takut jer entah-entah cacing, ular, lipas geli kottttt. upanya kena teka binatang mainan seb bek betul. 


Time cabutan bertuah kena dengar nombor betol-betol macam 186 macam 146 mana satu betol?  Farid Laham sebut nombor kurang jelas sian Nadia silap dengar nombor, dengan exitednya laju-laju die pegi depan, bila tunjuk nombor nak cover katanya betul la tu betul la tu, sume kata amik jer sebenarnya dorang tak tau nombor tu salah. Bila  nombor di cabut lagi kali ke dua memang betul nombor 146 mata memandang Nadia Johari, pastu die kata dah amik..... Haaa, di situ terkantoiiii penat usus perut dan penat pipi gelak. Tu gara-gara kurang jelas suara Farid Laham  yang terlalu ayu dan romentik sebut nombor pas ni die kena test suara, tapi kalau cik Nadia Johari amik adiah lagi pun kantoi gak takkan die dapat dua nombor, betul tak?


yang ni akaun keek Nurmisnan https://www.keek.com/!tXw0dab yang dinyanyikan oleh  Datuk Khadijah Ibrahim time even tersebut. Terima kasih juga kepada bloogger.com even ni memang awesome dan menarik, masa nak masuk Restoran Khadijah's Kitchen ada sedikit kekok sebab kurang mengenali blogger yang ada, lepas beberapa minit mula beramah mesra dengan rakan baru dan ada yang tak dapat hadir gara-gara salah tempat. Insya'allah even yang akan datang dapat berjumpa blogger yang lain juga (^_^) 



amik pic dari folder Nur Misnan sesi mengenali antara satu sama lain, sume pegang cawan saya je pegang garpu * dah tahap lapa sampai perut bagi tau suruh di isi* 


 Bersama blogger santai leeza jom terjah


 bersama blogger versatil Nizam Ijam mizsrockers Nadia Johari Cherita AyueJean Ayue-Jer Rejaluddin


 emas putih comel jer die, #blooggerstv #videobrosur #khadijahskitchen 
  
 tak sabo nak photoshoot ni, tunggu giliran
Time photoshoot, tapi rasa cam kaku jer first time photoshoot di ambil oleh camere canggih dan jurucamera yang hebat.

cam sesi belajar tepuk amai-amai 

game, sapa paling tinggi dan bole tegakkan spegeti, die adalah pemenang

BLEUS NAGAS

sebelum berpisah kenangan bergambar dengan blogger mesti kena ada, itu wajibulghunnah *tibe-tibe je kuar hukum tajwid*

 bersama blogger otai, ni nak amik gambar ke tido? aduiii

memang lazat, sedap, cantik kek video brosur dan blogging.

terima kasih sudi baca

28 comments:

  1. Terima kasih sudi datang.Jangan lupa inbox link entri di page Blooggers Dot Com utk simpanan rekod kami :)

    ReplyDelete
  2. hah ? pic dgn mambang xde ke ? hahaha...pkat2 malu + segan la katakan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, malu la nk wat camne maby next even (^_^)

      Delete
  3. bestnye ---- ada event lain - terlepas

    ReplyDelete
    Replies
    1. pas ni leh la join program kt cyberjaya 30/11 nnti game painball

      Delete
  4. Replies
    1. best, next even leh la join....
      klu nak tau aktiviti yg ada like bloogger.com

      Delete
  5. Memang seronok jumpa kawan baru..srma sporting

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. dlm 1 minit trus borak memanjang cm dh knal lama

      Delete
  7. Kak noranplak yg segan.. campur dgn adik2 dah jd mcm remaja tergediks... kih3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, dh jadi cam kite sume sebaya

      Delete
  8. waaaa meriah... happening kan sbtu tu....
    -www.santaileeza.com

    ReplyDelete
  9. Wuhooo! Saya menang tempat pertama main spageti ngan mashmellow tuh.. hehe.

    Salam perkenalan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh, tahniah.... salam perkenalan juga :)

      Delete
  10. Bestnye...dapat join event blogger...

    Salam perkenalan ye..saya dah follow awak

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best, kalau nak join even yg di adakan like page bloogger.com kt FB

      Delete
  11. <--- alam realiti dengan maya mana hensem lagi ? kehkehkeh tq yer sebab datang ! Next event blooggers dot com jangan lupa join lagii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insha' allah, mesti la alam reality alam maya banyak di edit

      Delete
  12. Replies
    1. (^_^) best dapat kenal sume orang

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.