Header Ads

Video brosur

Assalamualaikum

Pada 16 November majlis pelancaran Video Brosur oleh Bleu Nagas Production / Blooggers Dot Com di Restoran Khadijah's Kitchen telah diadakan. Video Brosur salah satu marketing tool melalui video dan semudah 4 langkah sahaja (tagline: Marketing Made Easy). Vedio brosur salah satu cara nak kembangkan bisnes kecil kepada orang ramai tanpa perlu bersusah payah berjumpa pelanggan dengan cara ini jika pelanggan tertarik dengan product kita mereka sendiri yang akan cari kita.

Penyampai yang profesional, gambar serta animasi yang menarik membuatkan bisnes berkembang dengan cepat. Anda boleh pilih pakej yang disediakan MUDAH, MURAH dan CEPAT. Klik  sini untuk tengok camne uncle muruku kembangkan bisnes dia, masa tengok video die rasa sadis sangat die punya intro pun sedih pastu bila Video Brosur memperkenalkan kat uncle muruku bisnes die makin kembang dan kehidupannya mula berubah. Video Brosur memang simple untuk memperkenalkan bisnes kepada orang ramai. 

Sila ke page Video Brosur untuk maklumat lanjut



 ini adalah antara pakej yang ada,
Untuk maklumat lanjut sila layari --->> www.videobrosur.com.my atau telefon 1-300-888-977

 selamat mencuba (^_^)

8 comments:

  1. Replies
    1. bole pilih pakej yang yang ada.

      Delete
  2. Salam perkenalan..

    Singgah & jalan2 sini sambil baca entry.. Jemput singgah blog saya www.sayeshukepink.com

    ReplyDelete
  3. banyak tu... tapi mcm best jerr :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. permulaan bisnes untuk berkembang

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.